Gipsmontage – nem håndtering og løft af gipsplader med ErgoMover gipsvogn

​Gips

Som udgangspunkt skal der ved alle typer håndtering af gipsplader altid bruges egnede tekniske hjælpemidler, når det er muligt og hensigtsmæssigt, således at tunge løft og belastende arbejdsstillinger undgås. GMV A/S har udviklet en gipsvogn og transportvogn som netop afhjælper tunge løft af f.eks. gipsplader:

ErgoMover 1500

En kraftfuld transport- og materialevogn som bl.a. bruges ved håndtering af gipsplader, f.eks. ved montering af gipsplader på væg. Standard modellen med hydraulisk løft er yderst effektiv ved afsætning på bukke. Basis modellen kan bruges til transport af dunke, rør, tromler mv., eller som plukkevogn på lageret eller i forsendelsen. Læs mere HER

ErgoMover 1500 – Manipulator

Markedets eneste elektriske materialevogn som kan rejse et HELT bundt gips (42 stk.) op i lodret position. Den fabriksmonterede manipulatorfunktion gør det muligt at hente hele bundter gips helt ude ved lastbilen og rejse disse op i lodret position uden på noget tidspunkt at få sved på panden eller ondt i ryggen.

Sammen med ErgoLoader og ErgoMounter udgør den markedets absolut mest omkostningseffektive løsning til montering af gipsplader på væg. 

Læs mere HER

ErgoLoader

GMV ErgoLoader er et effektivt mobilt pladestativ med hjul, som kan modtage et HELT bundt gipsplader i oprejst position direkte fra ErgoMover 1500 Manipulator. Gipspladerne opbevares herefter på ErgoLoader, indtil de skal monteres på væggen med ErgoMounter, og herved optager de minimal gulvplads. 

Læs mere HER

ErgoMounter

ErgoMounter er en unik montagevogn til ergonomisk og effektiv montering af gipsplader.

En fleksibel vogn som kan anvendes til montage af alle plade-bredder og højder. Den unikke konstruktion betyder at ErgoMounter kan henstilles med en plade klar til montage. Store luftgummihjul sikrer stor manøvredygtighed - også på ofte meget ujævne gulve. 

Læs mere HER

Har du spørgsmål til vores produkter, så ring på tlf. +45 7573 8247, send en mail til post@gmvas.dk eller kontakt os HER (link til kontaktsiden)

ErgoMover 1500

ErgoMover - manipulator​

ErgoLoader

ErgoMounter

​Kontakt os

Tlf.: +45 7573 8247

E-mail: post@gmvas.dk

CVR-nummer: DK-21801283

​Afdeling Nord

Industrivej 10

DK -7620 Lemvig

​Afdeling Syd

Industriparken 1

DK - 7182 Bredsten