Gipsmontage – nem håndtering og løft af gipsplader med ErgoMover

ErgoMover er en kraftfuld transportvogn udstyret med elektromotor og mulighed for hydraulisk løfte-sænkefunktion. Vognen er udviklet i samarbejde med den professionelle bruger og opfylder alle krav til sikker og pålidelig drift.

Vognen har en kapacitet på 1.500 kg og har markedets smalleste kørebredde på kun 690 mm. Udstyret med hydraulisk løfte-sænkebord har vognen en løftehøjde på 600 mm til 750 mm.

Ergonomi & kvalitet

Tunge løft er en hyppig årsag til dårlige rygge og ømme muskler og led. Arbejdstilsynet har opsat strenge regler for hvor meget og hvorledes tunge byggematerialer må transporteres på byggepladsen. ErgoMover løser problemet omkring transport af f.eks. gipsplader og andet byggemateriel. Den kraftfulde 24V. motor sikrer at al transport af materialer kan ske let og ubesværet ved tryk på knapperne på det ergonomiske styrehåndtag. Den store batterikapacitet betyder, at der let kan arbejdes en fuld arbejsdag inden maskinen skal oplades via den integrerede oplader.

Fleksibilitet

ErgoMover kan udover hydraulisk løfte-sænkebord også leveres med et bredt udvalg af tilbehør, som gør den særdeles anvendelig til transport af f.eks. dunke, tromler, rør, plader eller som plukkevogn i forsendelsen. Endvidere fås ErgoMover med praktisk drejebord.

For yderligere spørgsmål, kontakt GMV A/S her

Download brochure her

Læs mere om ErgoMover på ergomover.dk

Se billeder/video 

af ErgoMover 1500:​

​Kontakt os

Tlf.: +45 7573 8247

E-mail: post@gmvas.dk

CVR-nummer: DK-21801283

​Afdeling Nord

Industrivej 10

DK -7620 Lemvig

​Afdeling Syd

Industriparken 1

DK - 7182 Bredsten