Winlet 350

 – en revolutionerende ny måde at montere vinduer på.

Med Winlet 350 vinduesrobot kan arbejdsmiljøet på arbejdspladsen forbedres dramatisk. Vindueselementer på op til 350 kg løftes, transporteres og monteres let og uden belastning af ryggen. Resultatet forbedrer bundlinien fordi vi får gladere og mere effektive medarbejdere, færre skader på de håndterede emner samt en langt hurtigere montage.

Endelig en vindues robot som både tilgodeser arbejdsmiljø og effektivitet.

Ergonomi & sikkerhed

I forbindelse med udviklingen af Winlet 350 er der lagt stor vægt på såvel sikkerhed som ergonomi. Det ergonomiske betjeningsgreb med indbyggede sikkerhedsfunktioner overholder selv de strengeste sikkerhedsnormer. Mavekontakten sikrer operatøren mod klemning og vippekontakten i det fjederbelastede håndtag sikrer at maskinen bremser så snart håndtaget slippes.

Som markedets eneste vinduesrobot har Winlet 350 en intelligent overlastsikring, som sikrer at maskinen ikke overbelastes. Når 90% af den maksimale lastevne nås blinker alarmen, og hvis maskinen overbelastes lyser alarmen og alle cylindre kan kun køre indad.

Funktionalitet

Alle maskinens løfte- og vippefunktioner er integreret i et multifunktionsbetjeningspanel i operatørvenligt design med integrede trykknapper og signallamper. I panelet er også indbygget overvågning og betjening af maskinens dobbelt-kreds vakuumsystem.

Winlet 350 vandt i 2011 en af USA's fornemmeste priser: Good Design Award 2011

Læs mere her

Download brochure her

Se billeder af Winlet 350:​​

Læs mere på winlet.dk

Winlet 350 TH​

Winlet 350 TH anvendes til montage af vinduer i etagebyggeri, hvor højden betyder at standard Winlet ikke kan benyttes eller hvor de øvrige byggepladsforhold gør fremkommeligheden svær. Winlet 350 TH fås som standard med gaffellommer som passer på alle maskiner, og med kvikskifte til Teleskoplæsser. Derudover har den et selvstændigt hydrauliksystem som gør den uafhængig af byggemaskinen.

Maksimal kapacitet og sikkerhed

Winlet 350 TH har hele 350 gk løftekakacitet og har 2-kreds vakuumsystem som giver stor sikkerhed. Den imponerende 500 mm teleskopfunktion giver samtidig mulighed for montage af elementer på steder hvor andre maskiner må give op.

Download brochure her

Se billeder af Winlet 350 TH:​

For yderligere spørgsmål, kontakt GMV A/S her

​Kontakt os

Tlf.: +45 7573 8247

E-mail: post@gmvas.dk

CVR-nummer: DK-21801283

​Afdeling Nord

Industrivej 10

DK -7620 Lemvig

​Afdeling Syd

Industriparken 1

DK - 7182 Bredsten