Winlet Lasius​

​Nye muligheder – nye besparelser

Winlet Lasius serien giver de traditionelle kran- og håndteringsløsninger kamp til stregen. Med en unik performance, er der lagt op til besparelser i både tid og investeret kapital. Winlet Lasius kan med fordel anvendes ved f.eks.:

  • ​Montage af stålbjælker og andre bygningselementer
  • Glas- og facademontering
  • Maskinmontage
  • ​Reparationsarbejde
  • ​Pakning af ikke palleteret gods i containere

Kompakt design

Winlet Lasius er ideel til f.eks. entreprenører, montagevirksomheder, industrivirksomheder og på byggepladser, hvor maskinens kompakte og strømlinede design virkelig vinder point i forhold til andre løsninger på markedet. Det kompakte design gør det muligt at komme rundt hvor andre tungere/større redskaber må give op enten grundet fysisk størrelse, for højt fladetryk, for stor drejeradius eller manglende løftekapacitet under kørsel.

Winlet Lasius kører med en max. tilladelig hastighed på 4,2 km/t dobbelt så hurtigt som eksempelvis minikraner på bælter, og desforuden skal den ikke nivelleres op med støtteben som de fleste minikraner.

Da Winlet Lasius er batteridrevet og derfor ikke afgiver skadelige udstødningsgasser, kan den anvendes indendørs uden at give miljømæssige udfordringer.​

For yderligere spørgsmål, kontakt GMV A/S her​​

Download brochure her

winlet-lasius_myrecirkel

​Kontakt os

Tlf.: +45 7573 8247

E-mail: post@gmvas.dk

CVR-nummer: DK-21801283

​Afdeling Nord

Industrivej 10

DK -7620 Lemvig

​Afdeling Syd

Industriparken 1

DK - 7182 Bredsten