BASIC - hurtigere og nemmere løft

Basic er en allround løfter, perfekt til distributionscentre og lagre, hvor løft af kasser og lign. skal være hurtigt og problemfrit.

Styring af løfteren

Så snart Basic’s vakuum sugekopper lander på kassen, er de automatisk fastgjorte og klar til at løfte. Brugeren styrer hastigheden og højden af griberen proportionalt med de to knapper til op og ned. Jo mere en knap trykkes ned, jo hurtigere bevægelser op eller ned. Takket være proportionalitet, og den endeløse rotation af vakuumhovedet, kan kassen nemt placeres i den ønskede position. Omhyggelig og præcis - ønskes maksimal hastighed, kan kassen frigives i luften ved et særskilt tryk med tommelfingeren på den røde udløserknap.

Hurtig skift - hurtig løft

Håndtaget er specielt designet til at passe til både højre- og venstrehåndede brugere, uanset håndstørrelse og uden ændringer for at skifte fra højre til venstre hånd. På grund af det ergonomiske design og det lette styresystem er det meget nemt for nye brugere at lære at bruge Basic. Forskellen fra at løfte manuelt eller med et andet løfteværktøj og bruge Basic er tydelig.

Spar energi

Basic er pneumatisk drevet og kræver kun nogle få procent af energien, som de traditionelle vakuumløftere bruger. Dette fører til gavnlige virkninger på både økonomi og miljø, samt gør løfteren lydløs.

Sikkerheden kommer først

Basic er et sikkert løfte værktøj. Det vil aldrig kunne lade sig gøre at løfte hvis vakuumniveauet er under,det der er forudindstillet. Hvis vakuumniveauet falder under løft, vil Basic langsomt sænke løfteren med kassen. For at frigøre kassen er der to muligheder:

1. Slip i luften - et tydelig tryk på den røde udløserknap frigiver lasten.

2. Afsæt emnet først - vil ikke frigive lasten, før den hviler sikkert på en overflade, og brugeren trykker på den røde udløserknap.

Download brochure om BASIC her

Se billeder af BASIC:

​Kontakt os

Tlf.: +45 7573 8247

E-mail: post@gmvas.dk

CVR-nummer: DK-21801283

​Afdeling Nord

Industrivej 10

DK -7620 Lemvig

​Afdeling Syd

Industriparken 1

DK - 7182 Bredsten