Pronomic løfteudstyr

Lift&Drive​

Lift&Drive er den perfekte løsning, når du skal håndtere forskellige typer materialer i forskellige miljøer. Det kan f.eks.

dreje sig om transport af materialer fra et job eller løft, vridning og centrifugering af materialer. Desuden kan materialet nemt vejes, hvis der vælges vores platform med den integrerede vægt.

Vores mangeårige erfaring med brugertilpassede løsninger betyder, at vi altid kan levere en løsning, som er den helt rette til din situation.

Lift&Drive fås i tre serier:​

P – Professional inkluderer individuel tilpasning og er baseret

på endeløse modulopbyggede muligheder

IE – Industrial Eco er praktisk og tilpasset til brug

i industrien

E – ECO fås som standardiserede og forudbestemte basismodeller og giver mulighed for at vælge mellem masser af ekstraudstyr​

Lift&Drive​

Download brochure om Lift&Drive her

For yderligere informationer og priser på Lift&Drive, kontakt os her, eller se hele udvalget af Pronomic løfteudstyr her

MobiCrane

MobiCrane er en mobil og fleksibel kran med uendeligt mange muligheder. Den er designet til håndtering af plademateriale, sække, kasser og skræddersyede produkter på op til 85 kg. Løftet genereres af en indbygget motor. Fordi MobiCrane består af forskellige moduler, er det nemt at sammensætte den ideelle opsætning. MobiCrane monteret på en gulvplade er meget nem at flytte rundt på værkstedet vha. en manuel standard-palleløfter.

MobiCrane kan installeres på forskellige måder – direkte på gulvet, på en væg eller på en eksisterende maskine. Hvis du ønsker en mobil kran monteret på en af vores selvunderstøttende bundplader, skal du vælge batteri eller forsyningsnet. Der kræves ingen installation.

MobiArm – justerbar og mobil

Et fremragende supplement til traditionelle søjlemonterede kraner til montering af løfteudstyret, f.eks. vores vakuumrørløftere Easyhand eller VacuHand eller en talje. Den maksimale belastning er 100 kg med en arm på 2 meter. Armlængderne fås fra 2-4 meter.

MobiArm med fast eller justerbar søjle monteret på en af vores gulvplader kan nemt flyttes rundt i produktionen vha. en manuel palleløfter.

MobiArm kan leveres uden søjler og gulvunderlag. Dermed kan den monteres direkte på en væg eller maskine vha. et beslag.​

MobiCrane og MobiArm

Download brochure om MobiCrane og MobiArm her

For yderligere informationer og priser på MobiCrane og MobiArm, kontakt os her, eller se hele udvalget af Pronomic løfteudstyr her

Se billeder af Pronomic:​

​Kontakt os

Tlf.: +45 7573 8247

E-mail: post@gmvas.dk

CVR-nummer: DK-21801283

​Afdeling Nord

Industrivej 10

DK -7620 Lemvig

​Afdeling Syd

Industriparken 1

DK - 7182 Bredsten