Stockmaster plukkeudstyr​

GMV A/S er forhandler af Stockmaster - professionelle stiger og plukkeudstyr. Stockmasters stiger og plukkeudstyr er stabile, sikre og nemme at manøvre rundt.De fås i 5 forskellige modeller alt efter branche og behov:

NAVIGATOR:

Stockmaster Navigator flyttes rundt med brug af minimale kræfter, og gør det langt hurtigere end andre konkurrende produkter. Kan bruges som en vogn, hvilket ikke mange andre kan. Fås med et gelændersystem, der kan tilpasses jobbet og automatisk lukning af låge. Ideel til plukkeopgaver af mindre kasser/varer.

Download brochure her

LIFT-TRUK:

Stockmaster LIFT-Truk er en nem og sikker måde at "plukke" tungere varer. Kasser/varer der vejer op til 60 kg kan plukkes, sænkes og transporteres i én handling. Hele processen kan håndteres sikkert og nemt af én person ved hjælp af en simpel og sikker optræksmekanisme (manuel model) eller fjernbetjening (elektrisk model).

Download brochure her

TRACKER:

En kraftig mobil platform til almindelig vedligeholdelse eller inspektion.

Stockmaster TRACKER er nem at manøvre rundt med vha. to store hjul og kraftige håndtag, og den store platform med gelænder gør det til en "sikker fornøjelse" at arbejde i højden.

Platformen kan indstilles i tre forskellige positioner hvilket giver en bedre ergonomisk arbejdsstilling ved plukkeopgaver, vedligeholdelsesopgaver eller andre situationer.

Download brochure her

STEP-THRU:

Giver mobil passage for adgang til transportkøretøjer og forhøjede lagerområder. Fås med perforerede trin som giver forbedret sikkerhed ved udendørs brug.

Den farlige praksis med at kravle op og hoppe ned fra lastbiler, eller brug af trin stiger for at få adgang til højt beliggende steder er elimineret, hvilket reducerer risikoen for ulykker.

Nem at manøvre rundt med vha. to store hjul som bevæger sig let hen over ujævne områder.

Download brochure her

MEZZALAD:

Nem og sikker adgang til øvre etager, hemse og plads over kontorer, konditorier og lign. Stigen bliver fastgjort på øverste niveau vha. to universielle beslag, og når den ikke er i brug opbevares den fladt mod en væg.

Med Stockmaster MEZZALAD kan du gøre brug af al den plads, du betaler for!

Download brochure her (UK)

​​

Har du brug for yderligere informationer og priser, så kontakt GMV A/S her eller læs mere om produkterne her (engelsk side)​

Se billeder af Stockmaster:​

​Kontakt os

Tlf.: +45 7573 8247

E-mail: post@gmvas.dk

CVR-nummer: DK-21801283

​Afdeling Nord

Industrivej 10

DK -7620 Lemvig

​Afdeling Syd

Industriparken 1

DK - 7182 Bredsten