Traverskraner og skinnesystemer

Traverskraner

GMV A/S leverer alle former for lette traverskraner med en kapacitet op til 500 kg. Ved at anvende en traverskran opnås der en ergonomisk korrekt dækning i hele kranområdet, pga. muligheden for at arbejde både på langs og på tværs. Traverskranen kan forsynes med forskellige former for løfteudstyr, som f.eks. kædetalje eller trykluftsmanipulator.

Såfremt loftskonstruktionen er egnet til det, kan traverskranen monteres i denne med specielle nedstropningsbeslag som tilpasses den enkelte tagkonstruktion. Kan loftskonstruktionen ikke bære traverskranen er det muligt at anvende et fritstående portalsystem som monteres i gulvet.

Traverskranerne fås i:

  • Galvaniseret stål
  • Rustfrit stål
  • Aluminium

Movomech skinnesystemer

Vores mest solgte traverskran er det letløbende aluminiumsskinnesystem Mechrail fra Movomech.

GMV A/S er forhandler af dette Svenske højkvalitetsmærke af aluminiumsskinnesystemer.


Mechrail findes i mange forskellige størrelser, hvorfor det let kan tilpasses løfteopgaver hvor byrderne spænder fra nogle få kilo helt op til flere hundrede kilo.​ Skinnesystemet har en meget lav egenvægt, hvilket gør Mechrail ekstremt nemt at håndtere.

Samtidig er Mechrail modulopbygget, således at alle systemer senere kan udvides eller genanvendes i tilfælde af behov for flytning af traverssystemet.

For yderligere informationer, kontakt GMV A/S her

​Kontakt os

Tlf.: +45 7573 8247

E-mail: post@gmvas.dk

CVR-nummer: DK-21801283

​Afdeling Nord

Industrivej 10

DK -7620 Lemvig

​Afdeling Syd

Industriparken 1

DK - 7182 Bredsten